Nicole van Gans - Psycholoog & Coach in Hilversum, 't Gooi

Met veel interesse heb ik Klinische Psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na mijn studie heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Hier heb ik veel waardevolle (internationale) ervaring opgedaan. In die tijd begon ook mijn ‘tweede leven’ als natuurgids in het Gooi. Het werd heel duidelijk dat mijn hart vooral ligt bij de hulp aan mensen en aan de natuur. Sinds 2001 zet ik mij hier als zelfstandige voor in. Na extra scholing heb ik in 2005 mijn praktijk geopend: Nicole van Gans, Psycholoog & Coach. Door deze ervaringen combineer ik het beste uit twee werelden: snelle en effectieve technieken met een grote betrokkenheid bij mijn cliënten en gestructureerd werken aan je doel. Ik ben Psycholoog NIP, BCZ® Registertherapeut, Mindfulness therapeut en NLP Master. Ik ben er echter van overtuigd dat een holistische benadering mensen nog veel verder kan helpen. Daarom kijk ik ook naar de leefstijl van mensen zoals: slapen, beweging en voeding. Ik heb me vooral gericht op technieken die mensen zelf kunnen leren toepassen. Mensen die zelf dagelijks thuis met oefeningen aan hun klachten kunnen werken gaan het snelste vooruit. Deze oefeningen kunnen later ook gebruikt worden als het even wat minder gaat. 

Beroepsverenigingen

Nicole van Gans, Psycholoog & Coach is geregistreerd bij de volgende beroepsverenigingen:

  • De VBAG, de vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen 
  • Het RBCZ, het register beroepsbeoefenaren complementaire gezondheidszorg
      \ logo vbag  

Klimaatneutraal ondernemen Nicole van Gans, Psycholoog & Coach

Hart voor mensen en hart voor de natuur. Daarom onderneem en leef ik volledig klimaatneutraal. Een goed gevoel voor mezelf en mijn cliënten! Dat is weer een bijdrage aan meer emotionele balans in het leven.

Op 13 juni 2007 publiceerde de WHO een rapport over de invloeden van milieuvervuiling op de gezondheid. In Nederland overlijden jaarlijks 21.000 mensen als gevolg van milieuvervuiling. Energiebesparen betekent dus mensenlevens redden. Wilt u ook iets doen? Kijk op www.climateneutralgroup.com.nl en www.milieucentraal.nl.