Bedrijven

Voorkomen is goedkoper dan genezen!

Medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en of regelmatig ziek zijn verlagen de productiviteit van uw bedrijf en kunnen een hoge kostenpost vormen. Een vertrekkende medewerker kost al gauw €100.000!

Investeren in preventie van uitval en re-integratie loont!

Het is mijn passie om mensen te coachen naar emotionele balans, meer plezier in hun werk, optimaal functioneren en het bereiken van doelstellingen. Hier zijn geen jaren durende sessies voor nodig. Gemiddeld zijn 5 à 6 sessies al voldoende.

In het menu aan de rechterkant van deze pagina vindt u informatie over het soort klachten waarmee uw werknemers bij mij terecht kunnen.

Vast spreekuur

Naast de individuele begeleiding is het mogelijk om een vast spreekuur af te spreken waarop ik beschikbaar ben in het bedrijf voor vragen van leidinggevenden of medewerkers. U verlaagt hiermee de drempel voor uw medewerkers of leidinggevenden om contact op te nemen met een psycholoog.

Gratis inventarisatie mogelijkheden

Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf. Telefoonnummer 035-7725756 of stuur een email.