Verschillende soorten afspraken

Gratis half uur telefonisch of consult via videobellen

Bel gerust voor een kosteloos en vrijblijvend telefonisch of consult via videobellen van een half uur. Je krijgt dan meer informatie over de mogelijkheden van de behandeling van je specifieke klacht. Bovendien krijg je in dat half uur een goede indruk of het klikt. Geef als je belt (035-7725756) duidelijk aan dat je een afspraak wilt maken voor het kosteloze half uur telefonisch of videobellen.

Intake

Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor een intake hier in de praktijk. Helaas is er de afgelopen jaren een wachtlijst. De lengte van de wachtlijst verschilt en is ook afhankelijk van het type clienten dat op dat moment in behandeling is. In verband met de wachtlijst duurt de intake tegenwoordig een uur.

Consult

De meeste consulten zijn een uur. In enkele gevallen is anderhalf uur gewenst, dit is afhankelijk van de techniek en wordt met je besproken.

De consulten zijn in de praktijk of in de prachtige natuur rondom Hilversum. Dit is afhankelijk van de techniek die we gebruiken. De meeste technieken kunnen ook in de natuur toegepast worden. Laat me je voorkeur weten!

Videoconsult

Via een computer met webcam is het videoconsult bijna een fysiek consult. Ideaal voor ieder die niet in de buurt woont of als reistijd even niet uitkomt. Ik maak gebruik van een systeem dat voldoet aan alle veiligheidseisen speciaal voor de zorg.

Telefonisch consult

Het heeft de voorkeur om elkaar te ontmoeten. Dan kun je elkaars gezichtsuitdrukking zien en dit is optimaal voor een goed begrip.

Een telefonisch consult is echter altijd mogelijk.

Verplaatsen of annuleren afspraken

Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak (werkdagen) kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Daarna wordt het normale bedrag in rekening gebracht.